Feng Shui i livet

Vi alla vet att det är otroligt viktigt och hälsosamt att träna. Men när det kommer till att må bra så är det viktigt att vi tänker på att få ett bra liv i helhet.

Kampsport i all ära, och visst fyller denna sajt många bra artiklar om just träning och hälsa och vad du bör tänka på när det kommer till kampsport och dess träning. Men vad som även är viktigt att inte glömma bort är att hur vi har det hemma spelar en stor roll på vår mentala hälsa. Att bara placera sängen rätt kan frigöra en enorm energi som kommer få oss att känna att varför har jag inte gjort detta förut.

Det handlar om balans

Varför tränar vi om vi inte vill ha balans i livet. Likaså är det när det kommer till våra hem och hur viska känna när vi stänger portarna till omvärlden. Vi vill få ut så mycket som möjligt av vår tillvaro. Då gäller det att inte vara så främmande för de krafter som finns i samhället. Och när det kommer till hur vi ska tänka så finns det många enkla tips att ta till.

Det första du bör göra är att verkligen känna från ditt inre att detta är en fin lösning och att det kommer att bli bra. Du måste tro på krafterna, annars kan du likaväl ställa sängen nära toaletten vid en dörr. Andra tips är att undvika starka färger när det kommer till sovrummet och mer tänka harmoniska och lugna färger. Tänk på att alla sakerna i ditt hem ska ha en given och självklar plats och att de inte bara ska bli placerade i ett hörd. Det kommer att skapa obalans. Att investera i en bra bok om just detta kan vara en god idé för att komma in i rätt tänk. Sedan är det fint om du nedtecknar vad du känner, hur du lever nu och hur det känns i ditt hem för att sen jämföra anteckningarna när det gått någon månad. Du kommer bli förvånad över resultatet.